Autopraonica Szabo

Zaposlenici

Uz jasnu viziju i kvalitetnu organizaciju uspjeli smo kroz niz godina poslovanja povećati  broj zaposlenika. Trenutno zapošljavamo 38 zaposlenika od čega su svega tri zaposlenika studenti, a sa ostalim zaposlenicima imamo sklopljen ugovor o radu.

Na pretpranju vozila imamo osam zaposlenika, dva na sušenju i brisanju vozila dok na unutarnjem čišćenju dvadeset i tri. Također imamo dva zaposlenika na kemijskom i poliranju vozila te dvije djelatnice na blagajni i dvije djelatnice u upravi.

U sklopu autopraonice nalazi se i kafić koji zapošljava tri djelatnice.

Svakodnevno radimo na motivaciji, edukaciji, promicanju timskog rada i vlastite odgovornosti kod zaposlenika prema poslu koja pritom utječe na kvalitetu rada.

Moramo istaknuti kako su  naša najveća vrijednost naši zaposlenici. Kroz uhodan sistem poslovanja  i dobru radnu atmosferu možemo Vam ponuditi najbolju uslugu pranja i njege vozila u Zagrebu.

kompleks-autopraone-szabo

 

 

 

Obavijest o radnom vremenu

Kako nam je zdravlje svih naših klijenata i naših zaposlenika na prvom mjestu, a sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije širenja Covid-19 virusa te će Autopraonica Szabo raditi po slijedećem radnom vremenu:

VANJSKO PRANJE pon-ned od 7-22 sata
UNUTARNJE ČIŠĆENJE pon-ned od 8-22 sata
CAFFE BAR trenutno ne radi